loading...

HÖRNLUNDS bygger drömmar...

Min vilja är att förverkliga era byggdrömmar. Detta mål når vi tillsammans genom tydlig och dokumenterad dialog där ni beskriver er dröm. Jag skriver ner och ritar ett underlag som förhoppningsvis resulterar i ett avtalskontrakt oss emellan. Vi avtalar pris, tider samt omfattning av projektet.
Allt är möjligt, stort som litet.

Arbetsgång

Vid en inledande kontakt bestämmer vi tid för ett personligt möte. Där visar ni och berättar om era byggdrömmar. Jag lyssnar och skriver ner punkter som är viktiga för vidare diskussioner. Beroende på projektets omfattning kanske handlingar behöver tas fram ex. bygglov, som jag hjälper till med om så önskas. Jag lämnar både fast pris och löpande på uppdragen samt inhämtar priser från underentreprenörer till en totalentreprenad. Allt enligt kundens önskemål.

Vid antagen offert upprättas ett entreprenadsavtal som parterna skriver under.  Där framgår bland annat betalningsplan och tidsramar för arbetets utförande.

Trygghet

Jag har ansvars/trygghetsförsäkring som försäkrar både er och mig vid eventuell sjukdom eller andra förhinder för att slutföra arbetet. Dokument på denna lämnas vid kontraktskrivning. Min långa erfarenhet gör att jag känner mig trygg i mitt yrke som leder till ett gediget hantverk där inget lämnas åt slumpen.

Kontakta mig

tfn: 0706-06 66 69

(vardagar mellan kl. 7–16)

 

e-post: hornlunds@gmail.com